4. maj. 2015
Af Juliane Olsen

Kong Willem-Alexander og dronning Maxima fester under ø-ophold

Det hollandske kongepar besøger lige nu Hollandske Antiller, hvor de fordriver tiden med at markere lokale mærkedage.

Den 30. april ankom kong Willem-Alexander og dronning Maxima til Hollandske Antiller i Caribiske Hav.

Kongeparret tilbragte den første dag på øen Bonaire, hvor de overværede dans under den lokale festival Día di Rincon ifølge royalista.com.

Den 1. maj fortsatte kong Willem-Alexander og dronning Maxima så deres besøg og ankom til øen Aruba.

Kongeparret markerede jubilæum

Det skulle vise sig at blive endnu en festlig og solrig dag for kongen og dronningen, der åbnede begivenheden Sail Aruba for at markere Hollands 200 års jubilæum som kongerige.

Desuden kunne det lokale søværn fejre dets 350 års jubilæum.

Dronning Maxima var endnu en gang iklædt en turban fra en af sine foretrukne designere, Fabienne Delevingne, og denne gang i en hudfarvet nuance.

Kongen og dronningen blev forstyrret af firben

Ud over turbanen var hun iklædt en hvid kjole sat sammen med en hudfarvet kuverttaske og et par åbne hudfarvede stiletter med ankelrem.

Selv om det hollandske kongepar uden tvivl var omgivet af sikkerhedsfolk, så fik en uvelkommen gæst dog alligevel lov til at slippe forbi.

Et firben hoppede nemlig ud foran dronning Maxima og kong Willem-Alexander, og dronningen virkede lidt varsom over for dyret, men kongen tog styringen, og forsøgte at få det væk.

Dronning Maxima drak kokosmælk

Selv om firbenet muligvis skræmte dronning Maxima, så så hun afslappet ud, da hun efterfølgende drak af en kokosnød sammen med sin mand.

Om aftenen overværede kong Willem-Alexander og dronning Maxima en musicaloptræden fra holdet bag ”Soldier of Orange – The Musical” og Sailor Choir fra Aruba.

LÆS MERE: Kong Willem-Alexander fejrer to års tronjubilæum.

Læs mere om: