Onsdag, 3. februar 2016 — af Marianne Singer

Kong Willem-Alexander og dronning Maxima skal på statsbesøg i Frankrig

Dronning Maxima
Kong Willem-Alexander og dronning Máxima.
Foto: AOP
Præsident François Hollande har inviteret Hollands populære kongepar, kong Willem-Alexander og dronning Maxima, til Frankrig i marts.
Danskerne gav kong Willem-Alexander og dronning Maxima en varm velkomst, da de i marts 2015 var på officielt statsbesøg i Danmark. Nu er det snart franskmændenes tur til at opleve kong Willem-Alexander og dronning Maxima på nært hold. Ifølge det hollandske kongehus' hjemmeside skal kong Willem-Alexander og dronning Maxima på officielt statsbesøg i Frankrig til marts. SE BILLEDERNE: Dronning Maximas flotte halskæder

Kong Willem-Alexander og dronning Maxima på to dages visit

Det er Frankrigs præsident François Hollande, som har inviteret kong Willem-Alexander og hans sprudlende hustru, dronning Maxima, til landet. Besøget foregår over to dage, torsdag den 10. marts og fredag den 11. marts, og kong Willem-Alexander og dronning Maxima får i den anledning følgeskab af Hollands udenrigsminister Bert Koenders. Samtidig vil Hollands handelsminister, Lilianne Ploumen, stå i spidsen for et bredt økonomisk fremstød i Frankrig. Præsident Hollande var på officiel visit i Holland i januar 2014. Hvem er dine TV-favoritter? Stem og vind her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden