Kong Willem-Alexander: Stop ensomhedsvirussen!

Kong Willem-Alexander. 

Kong Willem-Alexander. 

Foto: MEGA
Kong Willem-Alexander lagde stor vægt på ensomhed i den tale, han holdt til den hollandske nation i forbindelse med coronavirus-krisen.

- I løbet af kun to uger har vores dagligdag ændret sig radikalt.

Sådan lagde den hollandske Kong Willem-Alexander ud i sin tale til nationen i forbindelse med coronavirus-krisen.

Her sendte han mange varme tanker til alle dem, som lige nu arbejder hårdt, mens det meste af landet er derhjemme samt dem, som ikke ved, om deres virksomhed stadig er kørende, når krisen er overstået.

Vi kender alle nogen

Derudover lagde den hollandske konge stor vægt på den ensomhed. For selvom vi er hjemme i vores vante rammer, er der mange, der kan have brug for vores hjælp.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Heldigvis er der stadig meget, vi kan gøre. Vi kender alle nogen i vores omgangskreds, der har brug for folk til at kigge efter dem. Dette er noget, vi er nødt til at komme igennem sammen, sagde kong Willem-Alexander i sin tale og tilføjede, at mange allerede hjælper hinanden.

Stop ensomhedsvirussen!

- Vi kan ikke stoppe coronavirus. Hvad, vi kan gøre, er at stoppe ensomhedsvirussen! Sagde kong Willem-Alexander og fortsatte:

- Lad os sikre, at ingen føler sig forladt. Heldigvis, selv når man ikke kan besøge folk længere, findes der mange måder at kommunikere på: online, på telefonen eller via post.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden