Tirsdag, 25. februar 2020 — af Marianne Singer

Nye skønne billeder: Maxima og Willem-Alexander på skiferie med familien

Stemningen var forrygende, da kong Willem-Alexander og dronning Maxima sammen med deres døtre og resten af den hollandske kongefamilie stillede op til herlige billeder i de østrigske alper.

Sneen og de høje bjerge sørgede for den idylliske ramme, da den hollandske kongefamilie traditionen tro stillede op til en foto-seance under deres skiferie i Lech i Østrig.

Igen i år mødte kong Willem-Alexander og dronning Maxima sammen med resten af familien pressen i Oberlech am Arlberg, hvor den hollandske kongefamilie igennem mere end 60 år har hygget sig med at stå på ski. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Familien samlet

Med ved fotograferingen var i år, udover kong Willem-Alexander og dronning Maxima, deres tre døtre, prinsesse Amalia, 16, prinsesse Alexia, 14, og prinsesse Ariane, 12, kongens mor, prinsesse Beatrix, hans bror, prins Constantijn, og hustruen prinsesse Laurentien, samt deres tre børn, grevinde Eloise, 17, greve Claus-Casimir, 15, og grevinde Leonore, 13. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Humøret var også denne gang helt i top og de kongelige stillede op i flere forskellige konstellationer til stor glæde for de omkring 50 pressefolk, der ifølge magasinet Vorsten var mødt frem. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden