Fredag, 6. marts 2020 — af Marianne Singer

Populært kongepar kommer til Danmark for at fejre dronning Margrethe

Kronprins Frederik
Det daværende hollandske kronprinspar, det norske kronprinspar, det svenske kronprinsessepar og det danske kronprinspar ved dronning Margrethes 70-års fejring på Fredensborg Slot.
Foto: Martin Høien
Det hollandske hof har bekræftet, at flere medlemmer af den hollandske kongefamilie kommer til Danmark i april for at være med til at fejre dronning Margrethes 80-års fødselsdag.

Dronning Margrethe kan glæde sig til et brag af en fest, når hun i april fejrer sin 80-års fødselsdag.

Allerede nu er store kongelige navne begyndt at melde ud, at de er klar til at komme til Danmark for at være med til at fejre dronning Margrethe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flere fester

Således har det hollandske hof på deres hjemmeside bekræftet flere medlemmer af den hollandske kongefamilies deltagelse i fejringen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

"Onsdag den 15. og torsdag den 16. april deltager hans majestæt kong Willem-Alexander og hendes majestæt dronning Maxima i fejringen, der markerer hendes majestæt dronning Margrethes 80-års fødselsdag. Dette inkluderer gallamiddagen på Christiansborg Slot om aftenen onsdag den 15. april og middagen på Fredensborg Slot dagen efter. Prinsesse Beatrix gør det kongelige par selskab ved middagen på Fredensborg Slot," skriver det hollandske hof på den kongelige hjemmeside.

Den danske kongefamilie er nært knyttet til den hollandske kongefamilie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden