Prinsebryllup i Holland

Prins Jaime de Bourbon-Parma og Viktoria Cservenyak.
Prins Jaime de Bourbon-Parma og Viktoria Cservenyak.
Foto: AOP
Prinsesse Beatrix’ nevø, prins Jaime, giftede sig i weekenden med sin forlovede Viktoria Cservenyak ved et overdådigt bryllup.

Dronning Maxima, kong Willem-Alexander og deres tre døtre var i lørdags med til at fejre brylluppet mellem prinsesse Beatrix’ nevø, prins Jaime de Bourbon-Parma, og ungarskfødte Viktoria Cservenyak.

40-årige Prins Jaime er søn af prinsesse Irene, og hun fulgtes med brudgommen til kirken, The Church Of Our Lady At Ascension, i Apeldoorn. Desværre kunne hans far, prins Carlos Hugo ikke være der. Han døde den 28. august 2010.

Da prins Jaime og hans 31-årige hustru forlod kirken, blev de overdænget med guldkonfetti af familie og venner, mens Viktoria rakte brudebuketten i vejret, skriver Hello Magazine.

Parret offentliggjorde forlovelsen i august, og de blev officielt gift ved en civil ceremoni den 3. oktober i Wijk bij Duurstede, hvor prins Jaimes mor bor. To dage senere valgte de så at gifte sig igen ved et overdådigt bryllup, hvor hele familien kunne være med til at fejre dem.

Prins Jaime har været sammen med Viktoria i omkring fem år. Hun er født i Budapest og tilbragte sine første år i Ungarn og Schweiz. Som otteårig flyttede hun med sine forældre til Holland, hvor hun senere begyndte at studere jura på universitet og i dag arbejder som advokat.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden