Mandag, 4. december 2017 - af af Ulrik Ulriksen og Stine Ramlyng

SE BILLEDERNE: Dronning Maxima og kong Willem-Alexander dykkede i Caribien

Hollands kongepar, dronning Maxima og kong Willem-Alexander, er et friskt par. På en tur i Caribien iførte de sig dykkerdragter og sprang i vandet ud for øen Saba.

Hollands dronning Maxima og kong Willem-Alexander har nydt en officiel rejse til De Hollandske Antiller i Caribien. Der har været gang i den overalt, hvor Maxima og Willem-Alexander er kommet frem, og de har prøvet lidt af hvert.

På dag to af de tre dage væk fra kølige Europa, nød kongeparret en tur på havet i den lette brise og de lune temperaturer. De hoppede såmænd også en tur i og under vandet. 

Dronning Maxima i dykkerdragt

Maxima og Willem-Alexander så godt ud i dykkerdragter, iltflaske og maske, og de havde en skøn oplevelse under vandet ved antillerne ud for øen Saba, hvor dyrelivet er særlig fantastisk.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Vandet var klart, og heldigvis var der undervandsfotografer med nede i dybderne, så kongeparret i deres dykkerdragter blev foreviget.

Uhyggelige spor efter orkanen Irma

For kong Willem-Alexander og dronning Maxima var det under turen til De Hollandske Antiller vigtigt at sætte fokus på det vigtige genopbygningsarbejde, der er i gang i Caribien, efter orkanen Irma rasede for tre måneder siden og efterlod sig et spor af død og ødelæggelse.

Se alle de skønne billeder af det seje hollandske kongepar i toppen af denne artikel. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden