8. apr. 2020
Af Malan Joensen

SE BILLEDERNE: Maxima og Willem-Alexander besøger centralt sted i kampen mod coronavirus

Det hollandske kongepar rejste til Nationalinstituttet for Folkesundhed og Miljø i Bilthoven.

For kongeparret i Holland, kong Willem-Alexander og dronning Maxima, betyder det meget i denne tid at kunne følge med i, hvordan de hollandske sundhedsmyndigheder tackler coronavirus-epidemien.

Derfor var de for nyligt på besøg hos Nationalinstituttet for Folkesundhed og Miljø, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) i Bilthoven.

Her talte kong Willem-Alexander og dronning Maxima blandt andre med Jaap van Dissel, direktør for Center for infektionssygdomskontrol ved RIVM og ansatte på laboratoriet, hvor man tester for coronavirus og udfører forskning.

Ifølge det hollandske kongehus holder kongeparret sig informeret om den aktuelle coronavirus-situation og udtrykker deres påskønnelse og støtte til de mange, der kæmper mod epidemien, gennem telefonopkald og - hvis det er muligt - arbejdsbesøg som det hos Nationalinstituttet for Folkesundhed og Miljø.

Sådanne besøg bliver planlagt i samråd med de pågældende organisationer, og der træffes de nødvendige foranstaltninger i forhold til den aktuelle situation.

Se billederne fra parrets besøg i galleriet ovenfor.

GALLERI: Kong Willem-Alexander og dronning Maxima besøger hollandske sundhedsmyndigheder

Læs mere om: