SE BILLEDERNE: Willem-Alexander og Maximas sidste hilsen til kært familiemedllem

Efter prinsesse Beatrix' søster, prinsesse Christinas død blev kisten bragt til Noordeinde Palads i Haag, hvor blandt andre kong Willem-Alexander og dronning Maxima sammen med deres døtre lagde en krans til ære for kongens moster.

Sorgen er stor i det hollandske kongehus efter, at prinsesse Beatrix's yngste søster og kong Willem-Alexanders moster, prinsesse Christina, i en alder af 72 år døde af knoglekræft fredag den 16. august. 

"Vi er i dyb sorg over at have mistet vores kære søster og moster. Christina havde en karismatisk personlighed og et varmt hjerte. Hun var i stand til at røre mange mennesker med sin passion for musik og sit talent. Vi vil værdsætte vores mange smukke minder", lød det trist fra kong Willem-Alexander, prinsesse Beatrix og dronning Maxima på kongehusets Intagram-profil efter, at prinsessen var gået bort.

En sidste afsked 

Efterfølgende blev prinsesse Christinas kiste overført til Fagel's Garden Pavilion, der ligger på Noordeinde Paladset grund i Haag.

Her kunne familie, venner og bekendte tage afsked med prinsessen.

Smukt pyntet 

En sidste og kærlig hilsen var der blandt andet også fra kong Willem-Alexander og dronning Maxima samt deres tre døtre, prinsesse Amalia, prinsesse Alexia og prinsesse Ariane, der kom med en flot krans og bånd med deres navne på. 

Rummet, hvori kisten stod, var smukt pyntet med farverige solsikker, hvoraf nogle var taget med af de besøgende.  

Ifølge det hollandske kongehus bisættes prinsesse Christina under private forhold. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden