24. maj. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Dronning Maxima navngav krydstogtsskib

Dronning Maxima
Dronning Maxima
Foto: AOP
Den hollandske dronning Maxima gav los, da hun skulle navngive et krydstogtsskib i Rotterdam. Se det sjove billede.
Den 45-årige dronning Maxima var iført en knælang marineblå sommerkjole med korte ærmer af mærket Natan, da hun fredag navngav et krydstogtsskib. Den argentiskfødte monark er kendt for sine opsigtsvækkende klædevalg og sit prangende tilbehør, og denne dag var ingen undtagelse. Dronning Maxima havde desuden valgt at iføre sig store perler til anledningen i form af perleøreringe og en lang perlehalskæde i to lag. SE BILLEDERNE: Dronning Maxima gav sig tid til leg

Dronning Maxima bar sin barselsgave

Desuden bar dronningen ringe på begge hænder, og på højre hånd sad den ring med diamanter og rubiner, som kong Willem-Alexander har foræret hende. Det var en barselsgave fra den nybagte far i anledningen af fødslen af deres ældste datter, prinsesse Amalia. Skibet, der skulle navngives, var den nyeste i serien Holland America Line, og dronning Maxima bad om guds velsignelse over skibet inden dåben.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Dronning Maxima døber for anden gang

Det skete traditionen tro ved, at en flaske champagne blev knust mod rælingen, og samtidig ønskede dronning Maxima velsignelse over skibets passagerer. MS Koningsdam er det andet skib, som den hollandske dronning har døbt, for i 2010 var det Nieuw Amsterdam, der stod for tur i Venedig. Skibet Koningsdam vejer 99.500 ton, måler 297 meter og kan rumme 2650 gæster ombord.
https://imgix.billedbladet.dk/7.07926548.jpg
Foto: AOP
null

Læs mere om: