17. maj. 2020
Af Karina Didriksen

Se billedet: Dronning Maxima og familien sendte smuk hilsen

Dronning Maxima og kong Willem-Alexander.
Dronning Maxima og kong Willem-Alexander.
Foto: MEGA
Det hollandske kongepar og deres tre døtre overraskede, da de tonede frem på skærmen under ”Eurovision: Europe shine a light”.

Det var en glædelig overraskelse, da dronning Maxima og hendes familie pludselig tonede frem på skærmen under tv-programmet ”Eurovision: Europe shine a light” lørdag aften.

Det hollandske kongepar, dronning Maxima og kong Willem-Alexander, var omgivet af døtrene prinsesse Amalia, 16, prinsesse Alexia, 14, og prinsesse Ariane, 13, da de kom med en smuk hilsen.

- Europa går igennem en meget hård tid. Lad os holde vores øjne og ører åbne for hinanden. Sammen er vi stærke. Europa, tænd et lys og hold musikken i live!, lød ordene fra kongefamilien.

På kongefamiliens officielle Instagram-konto er der lagt et billede op fra lørdag aften, hvor en storsmilende dronning Maxima står i midten og former et hjerte med sine hænder.

Aflyst for første gang

Den 16. maj skulle finalen i årets Eurovision Song Contest have været afholdt i værtslandet Holland, men på grund af coronakrisen blev den internationale sangkonkurrence aflyst for første gang nogensinde.

I stedet blev der sendt et særprogram med et sammendrag af alle årets 41 Eurovison-sange.

Læs mere om: