Mandag, 18. juli 2011 — af af Marianne Singer

Små hollandske prinsesser på ferie

Kilde, kilde kilde ... Selv om Ariane er den yngste af de tre prinsesser, holdt hun sig ikke tilbage og fik storesøster Amalia til at grine højt.
Kilde, kilde kilde ... Selv om Ariane er den yngste af de tre prinsesser, holdt hun sig ikke tilbage og fik storesøster Amalia til at grine højt.
Foto: AOP
Det var tre livlige fnise-prinsesser, der stillede op til billeder under deres ferie.

Der var både plads til kærlige drillerier og masser af latter, da kronprins Willem-Alexander, 44, og hans hustru Maxima, 40, samt deres tre døtre og bedstemor Beatrix, 73, stillede op til den årlige sommerfotografering i Italien.

Den hollandske kronprins har noget at se til - som ene mand i en familie fuld af livlige og stærke hunkønsvæsner, er det pigerne, som styrer løjerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det beviste kronprinsesse Maxima under den årlige sommerfotografering i kærligt samspil med sine tre charmerende døtre, prinsesse Catharina-Amalia, 7, prinsesse Alexia, 6, og prinsesse Ariane, 4.

For det gik ikke stille for sig. Maxima, der er kendt for sin farverige personlighed, pjattede løs med sine tre piger - kendt som A-teamet. Også indbyrdes morede søstrene sig med at kilde hinanden, og de stod ikke stille i mange sekunder ad gangen.

Som altid så de tre prinsesser yndige ud, og lod sig ikke forstyrre i deres leg af de mange fotografer, men optrådte afslappet og naturligt foran kameraerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden