Smukke dronning Maximas farverige efterår

Dronning Maxima

Dronning Maxima

Foto: Mega
Den hollandske dronning Maxima har fundet efterårsgarderoben frem. Og den er ikke kedelig.

De lette sommerkjoler er hængt tilbage i skabet for i år - også hjemme hos dronning Maxima på slottet Huis Ten Bosch. Men selv om vi nærmer os den mørke tid, har dronning Maxima ikke tænkt sig at skrue ned for farverne.

Her kan du se tre smarte outfits, som droning Maxima viste indenfor den seneste uge. Alle i lune materialer - men absolut ikke kedelige at skue.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Herunder ses dronning Maxima under et besøg på Stedelijk-museet i Amsterdam - iført blondekjole af den danske designer Claes Iversen - kombineret med en elegant lun kappe og en forrygende hat:

Dronning Maxima
Foto: Mega

Dronning Maxima

Tidligere samme dag deltog dronningen i en begivenhed for kvindelige iværksættere i Amsterdam - og her havde hun valgt et blommefarvet, superelegant sæt med bukser, bluse,  jakke og sko i samme farve:

Dronning Maxima
Foto: Mega

Dronning Maxima

Under det polske præsidentpars besøg i Polen var dronning Maxima i en knaldrød, lun frakke, som er perfekt - både hvis man vil hylde sine gæster med de polske natinalfarver - og hvis man vil sætte stemningen for den forestående jul. Hyggelig, festelig og varm.

Dronning Maxima
Foto: Mega

Dronning Maxima

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden