Smukke dronning Maximas farverige efterår

Dronning Maxima

Dronning Maxima

Foto: Mega

Den hollandske dronning Maxima har fundet efterårsgarderoben frem. Og den er ikke kedelig.

Fredag, 1. november 2019 - af Niels Burgos

De lette sommerkjoler er hængt tilbage i skabet for i år - også hjemme hos dronning Maxima på slottet Huis Ten Bosch. Men selv om vi nærmer os den mørke tid, har dronning Maxima ikke tænkt sig at skrue ned for farverne.

Her kan du se tre smarte outfits, som droning Maxima viste indenfor den seneste uge. Alle i lune materialer - men absolut ikke kedelige at skue.

BILLED-BLADETs nyhedsbrevKlik her og meld dig til!

BILLED-BLADETs nyhedsbrev
Klik her og meld dig til!

Herunder ses dronning Maxima under et besøg på Stedelijk-museet i Amsterdam - iført blondekjole af den danske designer Claes Iversen - kombineret med en elegant lun kappe og en forrygende hat:

Dronning Maxima Foto: Mega

Dronning Maxima

Tidligere samme dag deltog dronningen i en begivenhed for kvindelige iværksættere i Amsterdam - og her havde hun valgt et blommefarvet, superelegant sæt med bukser, bluse,  jakke og sko i samme farve:

Dronning Maxima Foto: Mega

Dronning Maxima

Under det polske præsidentpars besøg i Polen var dronning Maxima i en knaldrød, lun frakke, som er perfekt - både hvis man vil hylde sine gæster med de polske natinalfarver - og hvis man vil sætte stemningen for den forestående jul. Hyggelig, festelig og varm.

Dronning Maxima Foto: Mega

Dronning Maxima