Stilsikre dronning Maxima begejstrer i Indien

Hollands dronning Maxima er på fem dages officielt besøg i Indien, hvor den farverige og smukke dronning vækker begejstring overalt hvor hun kommer i selskab med kongen, Willem-Alexander.

På andendagen af dronning Maxima og kong Willem-Alexanders officielle besøg i Indien, var parret på besøg i det berømte Sarfdarjungs monument i New Delhi.

Monumentet, der er en begravelsesplads, minder i bygningskonstrukturen om det mere kendte, Taj Mahal, og er et must see, når man besøger Delhi.

Derfor var kongeparret også på besøg og til stor glæde for både turister, andre besøgende og indisk presse.

For alle er vilde med dronning Maxima, der passer godt til i det farvestrålende Indien, hvor dronning Maxima med lethed matcher de fleste.

Maxima matcher

Denne dag under besøget ved det smukke monument, der også er omgivet af den skønneste have, passede dronning Maxima perfekt ind i sin orange dragt og tilhørende hat.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Kongeparret var aftenen før til statsmiddag og her var dronningenn iført den smukkeste aftenkjole a la en indisk sari, der ikke alene imponerede alt og alle, men også aftvang dendybeste respekt for dronningens valg af gallakjole.

Det hollandske kongepars rejse til Indien er meget populært og der arbejdes hårdt på at forbredre relationerne og samhandlen de to lande imellem.

Og med den populære og karismatiske dronning Maxima i front sammen med sin mand, kong Willem-Alexander, er det en succes.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden