8. mar. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Super-elegant Maxima i Bremen: Perfekt i orange og blåt

Dronning Maxima, kong Willem-Alexander i Bremen
Dronning Maxima, kong Willem-Alexander i Bremen
Foto: Mega
Hollands dronning Maxima og kong Willem-Alexander tiltrak sig på bedste vis opmærksomhed, da de var på officielt besøg i Tyskland.

Dronning Maxima og kong Willem-Alexander tog forleden turen fra Holland til Tyskland, hvor de gjorde lykke i Bremen. Maxima strålede fra start til slut under besøget, og hendes åbne smil matchede smukt det elegante design og de funklende smykker, hun bar på den særlige dag.

https://imgix.billedbladet.dk/maxi3.jpg
Kong Willem-Alexander og dronning Maxima i Bremen
Foto: Mega

Maximas yndligsdesigner

Den skønne og varme farve orange - der er Hollands nationalfarve - prægede dronningens look. Maxima bar på dagen i Bremen en kjole skabt af en af hendes hollandske yndlingsdesignere. Det lækre snit, som dronningen førte sig fint frem i, er kreéret af Jan Taminiau. Over den flotte kjole bar Maxima en kappe-lignende frakke - i dybblå med en glidende overgang til en varm, smuk orange. Clutch, handsker og sko matchede naturligvis. De smukke smykker, dronningen havde på passede perfekt til kjolen. Øreringene var hentet i dronning Maximas store samling af orange smykker.

https://imgix.billedbladet.dk/oerer.jpg
Dronning Maxima
Foto: Mega

Stort tillæg med masser af kjoler

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du nyde mange royale kjoler, og der er også en perlerække af kendte TV-navne fra BILLED-BLADETs TV-GULD-fest i elegante rober. BILLED-BLADET i denne uge byder på et 32 siders tillæg med alle kjoler, kys, kram og vinderøjeblikke fra BILLED-BLADETS gyldne prisfest på Hotel d-Angleterre.

Læs mere om: