Torsdag, 13. maj 2021 — af Marianne Singer

Willem-Alexander var stolt ledsager: Maxima og døtrene i fortryllende festkjoler

Kong Willem-Alexander kunne ikke være mere stolt, da han ledsagede sin hustru, dronning Maxima, og parrets tre døtre, til en festforestilling i Det Kongelige Teater i Amsterdam. Med var også hans mor, prinsesse Beatrix.

Det var et helt vidunderligt syn, da kong Willem-Alexander, 54, og dronning Maxima, 49, stillede op til billeder sammen med deres tre kønne døtre, prinsesse Amalia, 17, prinsesse Alexia, 15, og prinsesse Ariane, 14, foran Det Kongelige Teater Carré i Amsterdam.

Sammen med dem var også kong Willem-Alexanders mor, prinsesse Beatrix, 83, som var i højt humør. 

Se de dejlige billeder af den hollandske kongefamilie i teatret øverst i artiklen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Festlig forestilling

Den hollandske kongefamilie var i teatret for at nyde en festlig musikforestilling, som tv-stationen AVROTROS havde arrangeret i anledning af dronning Maximas kommende 50-års dag.

Der var ingen andre gæster i teatret, da kongefamilien overværede forestillingen, der bliver vist som et fødselsdagsprogram på NPO 1 søndag. 

En magisk aften

På den store aften var dronning Maxima, ifølge modekoningin Maxima, elegant i en nudefarvet kjole med et sart blå mønster af det hollandske designtalent Iris van Herpen.

Både prinsesse Amalia og hendes lillesøster, prinsesse Ariane havde valgt at bære vidunderlige aftenkjoler fra britiske Needle & Thread.

Amalia så chik ud i en sort chiffonkjole prydet med blomster og bar dertil Louboutin pumps, som hun havde lånt af sin mor samt en Marina Raphael clutch. 

Kjolen, som Ariane havde valgt til den særlige begivenhed, var broderet med koralfarvede pailletter.  

Smuk i grøn

Kongeparrets mellemste datter, prinsesse Alexia, så smuk ud i en grøn lamékjole med fine volanter i skørtet fra Maje, et mærke, som også norske prinsesse Ingrid Alexandra flere gange har vist sig i. 

Senest ved den norske kongefamilies julefotografering i december. 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden