Onsdag, 13. marts 2013 - af af Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media

Dronning Rania stjæler royal stil

Dronning Rania
Dronning Rania modtog hertuginde Camilla af Cornwall.
Foto: AOP
Hendes kjole er nemlig blevet båret af et medlem af den britiske kongefamilie.

Den jordanske dronning beundres ofte for sin skønhed og gode stil, når hun viser sig offentligt. Da hun mandag modtog Camilla, hertuginden af Cornwall, og prins Charles, der netop nu er på officiel rundrejse i Mellemøsten, fik dronning Ranias kjole igen opmærksomhed.

Denne gang var det dog fordi, den er set på en royal personlighed før. Til middagen mandag aften var dronning Rania nemlig hoppet i en brun og rød kjole, som Zara Tindall, der er dronning Elizabeths barnebarn, har båret før, skriver Huffington Post.

Zara Tindall, som måske er bedre kendt som Zara Phillips, bar nemlig kjolen i november. Her fik Zara Tindall også en del opmærksomhed, fordi hendes røde BH kunne ses tydeligt på ryggen.

Kjolen har nemlig en dyb udskæring på ryggen.

Havde stylet kjolen forskelligt

Dronning Rania havde mandag stylet kjolen med et bredt guldbælte og spidse brune sko, mens Zara Tindall havde sat en beige hat, et sort bælte og sandaler i røde, brune og sorte farver til i november.

Hertuginde Camilla og prins Charles har været tre dage i Jordan for at pleje de diplomatiske forbindelser mellem Jordan og Storbritannien, og de skal videre til bl.a. Oman og Saudi-Arabien.

Se billeder af de ens kjoler her

 

Kilde: Huffington Post

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden