Mandag, 14. august 2017 - af Marianne Singer

Stolt dronning Rania fejrede sin søn

Dronning rania
Dronning Rania.
Foto: AOP
En glad og tilfreds dronning Rania deltog sammen med sin mand, kong Abdullah, i sønnen, kronprins Husseins afslutningsceremoni på det velrenommerede militærakademi Sandhurst i England.

Det var et stort øjeblik for det jordanske kongepar, dronning Rania og kong Abdullah, da de overværede deres ældste søn, kronprins Husseins afsluttende parade på det prestigefyldte militærakademi Sandhurst i det engelske grevskab Surrey.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronning Rania havde i dagens festlige anledning valgt at klæde sig i en smuk rød frakkekjole med en hvid sommerkjole indenunder.

Storhertugparret blandt gæsterne

Den jordanske kongefamilie var under den store parade i godt selskab med den luxembourgske storhertugfamilie, idet storhertug Henri og storhertuginde Maria Teresas yngste søn, prins Sébastien, 25, også er blevet færdiguddannet.

Både storhertug Henri og kong Abdullah begyndte i sin tid også deres militære karriere på Royal Military Academy Sandhurst.   

Derudover har også en lang række andre kongelige, deriblandt prins William, prins Harry og kronprins Pavlos, tidligere gennemgået den eftertragtede officersuddannelse.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Storhertug Henri og storhertuginde Maria Teresa under afslutningsceremonien i Sandhurst:

Foto: Det storhertugelige palads

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden