Stolt dronning Rania fejrede sin søn

Dronning rania

Dronning Rania.

Foto: AOP

En glad og tilfreds dronning Rania deltog sammen med sin mand, kong Abdullah, i sønnen, kronprins Husseins afslutningsceremoni på det velrenommerede militærakademi Sandhurst i England.

Mandag, 14. august 2017 - af Marianne Singer

Det var et stort øjeblik for det jordanske kongepar, dronning Rania og kong Abdullah, da de overværede deres ældste søn, kronprins Husseins afsluttende parade på det prestigefyldte militærakademi Sandhurst i det engelske grevskab Surrey.

Dronning Rania havde i dagens festlige anledning valgt at klæde sig i en smuk rød frakkekjole med en hvid sommerkjole indenunder.

Storhertugparret blandt gæsterne

Den jordanske kongefamilie var under den store parade i godt selskab med den luxembourgske storhertugfamilie, idet storhertug Henri og storhertuginde Maria Teresas yngste søn, prins Sébastien, 25, også er blevet færdiguddannet.

Både storhertug Henri og kong Abdullah begyndte i sin tid også deres militære karriere på Royal Military Academy Sandhurst.   

Derudover har også en lang række andre kongelige, deriblandt prins William, prins Harry og kronprins Pavlos, tidligere gennemgået den eftertragtede officersuddannelse.

Få kongeligt krus med BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Storhertug Henri og storhertuginde Maria Teresa under afslutningsceremonien i Sandhurst:

Foto: Det storhertugelige palads

 

 

 

Dronning rania