15. jun. 2015
Af Lene Skriver Bak

Kongelig bryllupsrejse: Hvor tog de andre hen?

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel afslørede selv, at deres bryllupsrejse gik til Tahiti, da de valgte at stille op til et officielt interview.
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel afslørede selv, at deres bryllupsrejse gik til Tahiti, da de valgte at stille op til et officielt interview.
All Over Press
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia nyder forhåbentlig deres bryllupsrejse, som endnu er hemmelig. Få overblikket over, hvor de andre kongelige nygifte tilbragte deres første dage som ægtefolk.

Weekenden har været fyldt med kærlighed i den svenske hovedstad Stockholm.

Prins Carl Philip fik endelig sin elskede, og Sverige fik en prinsesse Sofia.

Nu er det smukke, nygifte par stukket af på bryllupsrejse, og mens vi venter på, at de kommer hjem og fortæller mere om rejsen, har vi samlet et par fakta om andre lykkelige, nygifte kongelige par på bryllupsrejse:

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Vores eget kronprinspar, der blev gift 14. maj 2004, tog langt væk sammen, da de havde sagt ja og festet på Fredensborg Slot. Kronprins Frederik og hans kronprinsesse Mary tilbragte bryllupsrejsen på Zanzibar og i Kenya.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Prins Carl Philips storesøster, kronprinsesse Victoria, fik sin Daniel 19. juni 2010, og da festen i Stockholm var slut, tog de nygifte via Island og Canada til Tahiti i Fransk Polynesien. Parret valgte at stille op til et officielt interview, mens de var af sted.

https://imgix.billedbladet.dk/victoria-honeymoon-450.jpg
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel på Tahiti.
All Over Press

Kong Willem-Alexander og dronning Maxima
Vinterbrylluppet mellem den daværende kronprins Willem-Alexander og hans argentinske Maxima stod 2. februar 2002 i Amsterdam. Efterfølgende tog parret til St. Moritz i Schweiz og stod på ski.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit
Norges kronprins Haakon fik endelig lov til at gifte sig med sin borgerlige kærlighed, Mette-Marit, d. 25. august 2001. Efter festen, som blev holdt på slottet i Oslo, tog parret med kongeskibet til Nordjylland, inden de tog videre med fly til New York.

Interesseret i flere bryllupsrejsedestinationer? Med denne uges BILLED-BLADET (nummer 24, 2015, red.) følger gemmehæftet ”32 kongelige bryllupper”, hvor du får detaljerne om de smukke kjoler, brudebuketterne – og hvor parrene tog hen for at fejre kærligheden efter brylluppet.

https://imgix.billedbladet.dk/bryllupsbog450.jpg
BILLED-BLADET

Læs mere om: