31. jan. 2018
Af af

Kronprinsesse Victoria, Daniel, William og Kate hilste på begejstrede børn

Fotomontage.
Fotomontage.
Fotos: Lars H. Laursen
Smilene var store hos kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine, da begejstrede skolebørn tog imod dem som rockstjerner på Matteusskolen i Stockholm.

Det var to tronfølgerpar i strålende humør, der på andendagen af prins William og hertuginde Catherines officielle besøg i Sverige fortsatte deres travle program.

Og der var heller ikke grund til at være andet, for kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine blev ved ankomsten til folkeskolen Matteusskolen i det centrale Stockholm modtaget af hundredevis af jublende elever.

Fokus på eleverne

De mange skønne børn i alle aldre var klar til at fejre 10-års jubilæet for programmet Youth Aware of Mental Health (YAM), sammen med kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherine.

Programmet har fokus på at forbedre børn og unges psykiske helbred, et emne, der i forvejen har prins William og hertuginde Catherines store interesse.

Giver High fives

Der blev givet masser af high fives, småsnakket og rystet hænder med børnene under kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins William og hertuginde Catherines tur gennem skolegården.

https://imgix.billedbladet.dk/wkvd450.jpg
Foto: Lars H. Laursen

Derefter var det tid til en rundtur på skolen, hvor de to tronfølgerpar hilste på elever, der deltager i programmet.

Læs mere om: