3. okt. 2012
Af af Marianne Singer

Arvestorhertug Guillaumes brylluppe i Luxembourg bliver stort

Stéphanie de Lannoy og arvestorhertug Guillaume
Stéphanie de Lannoy og arvestorhertug Guillaume
Foto: AOP
Gæstelisten til arvestorhertug Guillaumes bryllup med Stéphanie de Lannoy vokser og vokser

Når den luxembourgske arvestorhertug Guillaume siger ja til sin elskede Stéphanie den 19. og 20. oktober, bliver det den største kongelige sammenkomst, siden prinsesse Estelle blev døbt i maj.

Selv om den officielle gæsteliste stadig ikke er offentliggjort af det luxembourgske hof, har en lang række kongehuse allerede meldt deres ankomst og vil dermed være med til at gøre brylluppet til en spektakulær begivenhed.
Skandinaverne var nogle af de første til at melde deres ankomst - både den norske kongefamilie, det danske regent- og kronprinspar og Sveriges kronprinsesse Victoria og hendes mand, prins Daniel, er med til at fejre brudeparret.

Og selvfølgelig vil heller ikke den livlige hollandske kronprinsesse Maxima gå glip af den spændende fest - hun følges med sin mand Willem-Alexander og svigermor dronning Beatrix. En, der kommer langvejs fra for at kunne deltage I brylluppet er kronprins Naruhito, der repræsenterer det japanske kejserrige. Derudover er det unge brudepar omgivet af deres allernærmeste familier.

Fra Storhertugfamilien deltager bl.a. gommens forældre storhertug Henri og storhertuginde Maria Teresa og hans søskende Felix, Louis og hans hustru Tessy, Alexandra og Sebastian.

Også Lannoy-familien vil være rigt repræsenteret med brudens far, grev Philippe, 90, og brudens søskende, Jehan og hans hustru Beatrice, Christian og hans hustru Luisa, Nathalie, Gaëlle, Aumory, Olivier og hans hustru Alice og Isabelle og hendes mand Jean Charles de le Court.

Læs mere om: