Torsdag, 14. maj 2020 — af Malan Joensen

Efter svindelforsøg: Nu siger hoffet stop

(Daværende) prinsesse Tessy, prins Louis, prinsesse Claire, prins Felix, storhertuginde Maria Teresa, storhertug Henri, arvestorhertuginde Stéphanie, arvestorhertug Guillaume, prinsesse Alexandra og prins Sebastien. Indsat: Prins Jean.
(Daværende) prinsesse Tessy, prins Louis, prinsesse Claire, prins Felix, storhertuginde Maria Teresa, storhertug Henri, arvestorhertuginde Stéphanie, arvestorhertug Guillaume, prinsesse Alexandra og prins Sebastien i 2016. Indsat: Prins Jean.
Fotomontage: MEGA
Prins Jean fra Luxembourg havde pludselig fået sin egen Twitter-konto.

Mange kendte og kongelige benytter sig af sociale medier som Instagram, Facebook og Twitter, når de har noget på hjerte.

For nyligt opdagede storhertugfamilien i Luxembourg dog, at der var blevet oprettet en falsk Twitterprofil, som lukrerede på en af dets medlemmers navne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Hello Magazine.

Svindelforsøget gik ud over prins Jean, der er storhertug Henris lillebror. Han kaldes også Jean Nassau, og det var en Twitter-konto i dette navn, som svindleren havde oprettet.

Hoffet udsendte en meddelelse, som tog stærk afstand fra handlingen.

"Hoffet er blevet kontaktet flere gange vedrørende Twitter-kontoen @JeanNassau. Kontoen er falsk. Vi opfordrer befolkningen til ikke at give den opmærksomhed eller interagere med den. Hofmarskallen har reageret og foretaget de nødvendige handlinger," står der i meddelelsen, der muligvis kan hentyde til en politianmeldelse af svindleren.

Babylykke i familien

Heldigvis kan den luxembourgske storhertugfamilie i denne tid også glæde sig over det lille nye familiemedlem prins Charles, der kom til verden i søndags. Se den rørende video med de stolte forældre arvestorhertug Guillaume og arvestorhertuginde Stéphanie og deres lille Charles herunder:

Komtesse Diane og prins Jean af Luxembourg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden