11. jan. 2016
Af Marianne Singer

Europas kongelige fejrede storhertug Jean af Luxembourg

jean af luxembourg
Storhertug Jean af Luxembourg med sin søn, storhertug Henri af Luxembourg, og svigerdatter, storhertuginde Maria Teresa af Luxembourg.
Foto: AOP
Til sin 95-års fødselsdag blev storhertug Jean af Luxembourg fejret af belgiske, hollandske, spanske og jordanske kongelige. Blandt gæsterne var også dronning Anne-Marie og kong Konstantin af Grækenland.
Kongelige fra hele Europa tog i weekenden til Luxembourg for at fejre storhertug Jean af Luxembourgs 95-års fødselsdag. Storhertug Jean fejrede sin fødselsdag med en festlig koncert med Orchestre Philharmonique du Luxembourg og var omgivet af både sin nærmeste familie og kongelige gæster. Udover hans børn, børnebørn og oldebørn deltog også kong Philippe og dronning Mathilde af Belgien, prinsesse Beatrix af Holland, dronning Sofia af Spanien og prins Hassan og prinsesse Sarvath fra Jordan.

Dronning Anne-Marie nød også koncerten

Den danske kongehus var ikke præsenteret, men dronning Margrethes lillesøster, dronning Anne-Marie, nød også koncerten sammen med sin mand, kong Konstantin af Grækenland. Efter koncerten stod der en flot, stor fødselsdagskage klar til storhertug Jean, som selvfølgelig skar for.

Læs mere om: