Kærlighed i Luxembourg – Arvestorhertug Guillaume kysser sin bryd

Arvestorhertug Guillaume kysser sin bryd. Kærligheden forsegles med et kys på balkonen i paladset foran den jublende folkemængde i Luxembourg.

Arvestorhertug Guillaume kysser sin bryd. Kærligheden forsegles med et kys på balkonen i paladset foran den jublende folkemængde i Luxembourg.

Foto: AOP
Arvestorhertug Guillaume og hans brud, prinsesse Stéphanie, forseglede deres kærlighed med et inderligt kys.

Med et inderligt kys, til stor jubel for folkemængden foran paladset i Luxembourg, forseglede arvestorhertug Guillaume og hans brud, prinsesse Stéphanie, deres ægteskab.

På balkonen strålede det nygifte par i den smukke efterårssol, og de mange forventningsfulde mennesker, der havde fundet frem til paladset, måtte ikke vente længe, før det forelskede par kyssede hinanden.

Både Guillaume og Stéphanie storsmilede efterfølgende, da de så og hørte reaktionen fra den jublende folkemængde neden for balkonen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Dagens kongelige program fortsætter med en reception i paladset, og senere i aften vil borgerne kunne opleve et pragtfyrværkeri hen over byens tage.

30-årige Guillaume blev i går borgeligt viet med sin 28-årige forlovede, grevinde Stéphanie de Lannoy, og her til middag forseglede parret så ægteskabet med en kirkelig vielse i Notre-Dame Katedralen i Luxembourg.

Grevinden er med de to vielser nu blevet statsborger i Luxembourg og vil herefter blive tituleret prinsesse Stéphanie.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden