21. sep. 2013
Af Jan Bergman

Kongeligt bryllup: I dag siger Claire igen ja til prins Felix

Et smukt par - prins Felix af Luxembourg og Claire Lademacher gift i Frankrig
Et smukt par - prins Felix af Luxembourg og Claire Lademacher.
Foto: AOP
Tirsdag blev den 29-årige luxembourgske prins Felix borgerligt gift med Claire Lademacher i Tyskland – i dag bliver de igen viet - i Frankrig.

Op mod 350 særligt indbudte gæster deltager i dag ved vielsen i Frankrig, som foregår i den idylliske landsby Saint-Maximin-la-Sainte-Baume.

Efter at have udvekslet deres bryllupsløfter, fortsætter festlighederne i den middelalderlige by, som har en særlig betydning for det unge par.

Parret valgte at holde den religiøse ceremoni i den middelalderlige by, fordi det omkringliggende område rummer mange særlige minder for dem.

- Vi holder begge af minderne om de sommerferier, som vi har tilbragt i det sydlige Frankrig i mine forældres hus nær Lorgues, eller sammen med mine kommende svigerforældre i Cabasson, bare os to alene, eller sammen med vores familier og venner, fortæller dagens brud forud for brylluppet, ifølge Hello Magazine.

- Ideen om at blive gift i Provence kom helt af sig selv, fordi vi ønskede at dele disse dyrebare øjeblikke med vores kære, fortalte prins Felix’ brud.

Læs mere om: