17. sep. 2013
Af af Marianne Singer

Kongeligt bryllup - Så fik prins Felix sin Claire

Et lykkeligt, nygift par i Tyskland - Claire Lademacher med sin prins Felix.
Et lykkeligt, nygift par i Tyskland - Claire Lademacher med sin prins Felix.
Foto: AOP
Den luxembourgske prins blev viet til den tyske rigmandsdatter Claire Lademacher tirsdag middag.

Det var en lykkelig og glad Clarie Lademacher, 28, der tirsdag sagde ja til prins Felix af Luxembourg, 29, i sin hjemby Königstein im Taunus.

Bruden så fortryllende ud i en smuk og enkel hvid kjole i crepet uld, dekoreret med fine franske blonder og kombineret med en kort jakke – alt sammen af den hollandske designer Jan Taminiau.

I hånden bar hun en flot brudebuket kreeret med liljekonvaller, roser og hortensiaer.

Efter vielsen kørte de nygifte fra stedet med stil i en tjekket BMW 300 i røde og hvide farver.

For parret er bryllupsfestlighederne langt fra overstået med den borgelige vielse. Ligesom prinsens storebror, arvestorhertug Guillaume, gifter de sig også to gange – først ved en borgelig vielse og derefter ved en større kirkelig.

Prins Felix og hans brud siger derfor igen ja til hinanden den 21. september i basilikaen ”Sainte-Marie-Madeleine de Saint-Maximin-la- Sainte-Baume” i det sydøstlige Frankrig, tæt på storhertugfamiliens feriefavorit ved området Bormes-les-Mimosas. Over 300 gæster er inviteret med til den efterfølgende fest.

Claire er i forvejen vant til de finere kredse, da hendes far er grundlægger af software-firmaet LHS og har en formue på 600 millioner euro.

Både Felix og Claire er uddannede inden for bioetik og fortalte for nyligt i et bryllupsinterview, at de vil slå sig ned på en vingård i Sydfrankrig efter brylluppet.

Det nygifte par i Tyskland - Claire Lademacher og prins Felix af Luxembourg
Det nygifte par i Tyskland - Claire Lademacher og prins Felix af Luxembourg.
Foto: AOP

Læs mere om: