9. okt. 2012
Af af Marianne Singer

Luxembourg-bruden driller sin kommende mand arvestorhertug Guillaume

Stéphanie de Lannoy
Stéphanie de Lannoy
Foto: AOP
Humøret var højt, da arvestorhertug Guillaume og grevinde Stéphanie de Lannoy inviterede pressen ind på Storhertugpaladset i Luxembourg.

Der er kun en uges tid til, at Europas sidste ugifte tronfølger, arvestorhertug Guillaume, går op ad kirkegulvet i Luxembourg med sin Stéphanie.

Forinden har det kommende brudepar dog givet sig tid til at tale med landets medier på storhertugpaladset om deres første møde, de mange bryllupsforberedelser, drømmen om at få børn, deres forhold til hinanden og mange andre spændende emner.

Lige fra start var tonen på pressemødet både afslappet og hjerteligt, ifølge den luxembourgske avis Wort. Og den smukke grevinde kunne ikke dy sig for flere gange at komme med drilske bemærkninger til sin forlovede, der var helt med på spøgen. Blandt andet blev de spurgt om Guillaumes kommende polterabend.

- Der er blevet planlagt en lille overraskelse til mig, men jeg kender ikke detaljerne. Min bror og en god ven er ved at forberede noget. Jeg har ingen anelse om, hvad der kommer til at ske…., forklarede Guillaume, og blev så grinende afbrudt af sin forlovede.

- Men det har jeg. Jeg kender detaljerne, men må ikke afsløre dem.

Arvestorhertugen kunne dog give lidt igen, da næste spørgsmål handlede om bryllupsrejsen. Hvor tager I hen?

- Ja, så er det omvendt. Guillaume ved besked. I min familie er traditionen således, at gommen planlægger bryllupsrejsen, og jeg glæder mig til den overraskelse, var Stéphanies svar, der straks blev suppleret af en skælmsk smilende Guillaume.

- Det eneste , som jeg kan afsløre er: Vi rejser straks efter bryllupsfesten.

Parrets kemi var også i top under resten af interviewet, og begge gav udtryk for at glæde sig enormt til deres store bryllup den 20. oktober.

Læs mere om: