12. feb. 2021
Af Marianne Singer

Luxembourgs hof melder ud: Vi tager de nødvendige skridt

Det luxembourgske storhertugpar. 
Det luxembourgske storhertugpar.
Foto: Sophie Margue/Det luxembourgske hof
Luxembourgs hof har meldt ud, at de tager de nødvendige skridt, efter at de er blevet gjort opmærksom på en falsk profil med storhertugens navn.

Det luxembourgske hof har udsendt en pressemeddelelse, der handler om en falsk Linkedin-konto, som er oprettet i storhertug Henris navn.

"Det storhertugelige hof er blev et kontaktet angående en Linkedin-konto, der blev oprettet i hans kongelige højheds navn, storhertugen. Vi vil gerne præcisere, at profilen med navnet "Storhertug Henri" på den pågældende platform samt eventuelle tilknyttede aktiviteter ikke har nogen forbindelse med storhertugen, det storhertugelige hof eller med det nævnte firma deri. Det er en falsk konto. Vi beder offentligheden om ikke at stole på denne profil. Hvis du bliver kontaktet af den pågældende konto, skal du se bort fra den og anmelde profilen til Linkedin. De nødvendige skridt og procedurer er blevet indledt af hoffet," lyder det i pressemeddelelsen.

LinkedIn er et erhvervsorienteret socialt netværkssite, der blev grundlagt i 2002 og officielt lanceret den 5. maj 2003.

null

Læs mere om: