Mandag, 25. juni 2018 - af Marianne Singer

SE BILLEDET: Arvestorhertugpar til glamourøs galla med familien

arvestorhertug guillaume

Arvestorhertug Guillaume og hustruen Stéphanie.

Foto: AOP
Arvestorhertug Guillaume og hans hustru, Stéphanie, var i deres fineste festtøj, da de sammen med resten af den storhertuglige familie inviterede til stor gallafejring på paladset i anledning af Luxembourgs nationaldag.

Damerne strålede i elegante aftenrober og med funklende diademer i håret, mens mændene var i flotte uniformer med ordener, da arvestorhertug Guillaume og arvestorhertuginde Stéphanie sammen med resten af den storhertuglige familie til den traditionelle nationaldagsfejring på paladset i Luxembourg. 

Blandt de mange fornemme gæster til den festlige sammenkomst var repræsentanter fra regeringen og udenlandske ambassadører.

Diadem med turkiser

Til den store fejring bar arvestorhertuginde Stéphanie en skøn blondekjole med et glimtende diadem med turkiser og tilhørende ørelokker og collier.

Hendes svigermor, storhertuginde Maria Teresa, der var i galant selskab af sin mand, storhertug Henri, var smuk i en florlet aftenrobe fra Elie Saab, mens svigerinden, prinsesse Claire, der fulgtes med prins Félix, så vidunderlig ud i en hvid Alexander McQueen-kjole. 

Samme designer som mor

Ligesom storhertuginde Maria Teresa havde også datteren, prinsesse Alexandra, valgt at iklæde sig eksklusivt Elie Saab-design. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Derudover deltog også storhertugparrets sønner, prins Louis og prins Sébastien. 

Den storhertuglige familie til fejringen på pladset:

Foto: AOP
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden