Tirsdag, 17. november 2020 — af Marianne Singer

Storhertugens tidligere svigerdatter udsat for mobning

Tessy Antony de Nassau. 
Tessy Antony de Nassau.
Foto: Mega
Storhertug Henris tidligere svigerdatter, Tessy Antony de Nassau, fortæller om den mobning, hun har oplevet i sit liv, for at støtte god sag.

I anledning af World Suicide prevent month, der sætter fokus på selvmordsforebyggelse, og World anti bullying week, der i denne uge sætter fokus på kampen mod mobing, har Tessy Antony de Nassau, 35, delt et stærkt opslag på sin Instagram-profil.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mobbet i skolen

Her åbner Tessy Antony de Nassau, der tidligere har været gift med Luxembourgs prins Louis, op om den mobning, som hun selv har oplevet og stadig oplever.

"Din familie og dine venner har brug for dig! Det er World Suicide prevent month og world anti bullying week! Denne kvinde her er blevet mobbet det meste af sit liv - som barn blev jeg kaldt giraf i skolen på grund af mine lange ben og min nakke og i mit voksenliv blev jeg mobbet af tidligere familiemedlemmer og fremmede. Fremmede - fordi det gjorde det nemt for online trolls at være trolls og skrive og tale grimt hele dagen lang under et falsk navn, fordi jeg er en offentlig person, bare fordi de kunne og stadig kan. Jeg er efterhånden blevet tykhudet og kan blokere det ud af mit liv. Men det er der er mange mennesker, der ikke kan og de ender med at blive deprimeret, angste, vrede, forvirrede og måske endda selvmordstruede - nogle i en alder af bare ti år!! Hvor trist er det lige? Mobning sker både hjemme og på arbejde og opleves af alle køn på samme måde. Smertefuldt!," skriver Tessy på sin Instagram-profil, hvor hun også skriver om den store sorg at have mistet sin bedste ven Gilles til selvmord for ni år siden.

Tessy Antony de Nassau sammen med sin eks-mand, prins Louis, og parret to børn, Gabriel og Noah, i 2014.
Foto: Ritzau Scanpix

Støt op

"Ræk ud til familie og venner i denne uge og fortæl dem, at du støtter dem, at du elsker dem, at der er brug for dem og at de er elsket! Hvem ved, om denne lille kærlige gestus kan ændre en persons liv på et øjebik! Især under Corona, skriver Tessy, der derefter deler nummeret til den engelske selvmordslinie.

"Du er ikke alene! Vi siger nej! til dem, der mobber, nej! til uvenlighed og nej! til folk der dømmer andre folks liv! Lev dit liv fuldt ud?❤️✨ Venlighed er det nye cool! Og den eneste måde at være cool på!," slutter hun sit opslag, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Hvis du har selvmordstanker kan du i Danmark ringe til Psykiatrifonden rådgivning på 39252525 eller til Livslinien på 70201201.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden