Torsdag, 23. januar 2020 - af Marianne Singer

Ærlig fyrstinde Charlene: Derfor smiler jeg ikke

Fyrstinde Charlene
Fyrstinde Charlene. 
Foto: Mega
Fyrstinde Charlene fortæller i et interview, hvorfor det har været svært at finde smilet frem det seneste års tid.

Det er ofte blevet bemærket i medierne, at Monacos fyrstinde Charlene ser lidt trist ud på billeder taget ved officielle arrangementer.

I et interview, som fyrstinde Charlene gav til det sydafrikanske magasin Huisgenoot lige omkring årsskiftet, forklarer en ærlig fyrstinde Charlene, ifølge Daily Mail, hvorfor det har været svært for hende at finde smilet frem de seneste måneder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smertefuldt år

For fyrstinde Charlene har 2019 nemlig været et "utrolig smertefuldt år", fordi hendes far blev opereret i Sydafrika og to af hendes venner døde indenfor 10 dage. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Folk er meget hurtige til at sige "Hvorfor smiler hun ikke på billederne?" Men altså, nogle gange er det svært at smile, forklarer fyrstinde Charlene i interviewet og tilføjer, at folk ikke altid kender baggrunden.

Har hjemve

En anden grund til, at fyrstinde Charlene ofte har været trist, er, at hun har hjemve, fordi hun længes efter Sydafrika, hvor hun voksede op.

Og det på trods af, at hendes bror, Mike Wittstock, og hans familie bor i Monaco. 

Fyrstinde Charlene er gift med fyrst Albert og sammen har de tvillingerne, kronprins Jacques og prinsesse Gabriella på fem år. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden