Andrea Casiraghi og hustru planlægger nyt bryllup

Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo.

Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo.

Foto: AOP
Det monegaskiske par giftede sig i 2013, men nu har de angiveligt planer om at forny ægteskabsløfterne.

Den 31. august 2013 gav Andrea Casiraghi, søn af prinsesse Caroline af Monaco og afdøde Stefano Casiraghi, og Tatiana Santo Domingo hinanden deres ”ja” ved en privat bryllupsceremoni i fyrstepaladset i Monaco.

Selv om de således nu er ægtefolk, så forhindrer det dog ikke parret i at gifte sig igen. Ifølge Hello Magazine har Andrea Casiraghi og Tatiana Santo Domingo nemlig planer om at forny deres ægteskabsløfter ved en religiøs bryllupsceremoni i den schweiziske by Gstaad.

Uddannet i Schweiz

Vielsen kommer angiveligt til at finde sted i kirken St. Josef lørdag den 1. februar, men det er endnu ikke bekræftet af kongefamilien selv.

Det vil ikke være usædvanligt, hvis bryllup nummer to bliver holdt i Schweiz, eftersom den 30-årige milliardærdatter Tatiana gik på kostskolen Le Rosey i Gstaad, hvor også Andrea Casiraghis bedstefar, fyrst Rainier af Monaco, blev uddannet.

Andrea Casiraghi og hans hustru blev forældre til sønnen Sacha den 21. marts 2013, og en vielse i skiresortet vil stå i skarp kontrast til brylluppet i solrige Monaco.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden