21. aug. 2014
Af af Sarah Haagerup (dansk version af Birgitte Engen)

BILLEDER: Charlotte Casiraghi i USA med babyen

Charlotte Casiraghi
Charlotte Casiraghi
Foto: AOP
Charlotte Casiraghi fik en varm velkomst, da hun landede i Los Angeles med sin lille nye familie.

Hvis den 28-årige Charlotte Casiraghi, datter af prinsesse Caroline, havde forventet en rolig start på hendes ferie til USA, så måtte hun tro om igen, da hun landede i Los Angeles tirsdag aften.

Charlotte Casiraghi ankom i tirsdags til den internationale lufthavn i Los Angeles i selskab med sin kæreste, den 43-årige stand-up komiker og skuespiller, Gad Elmaleh, hans 14-årige søn, Noé, og parrets nu 8 måneder gamle søn, Raphaël.

Det lader til, at parret havde gjort et hæderligt forsøg på at optræde anonymt, da de ankom i lufthavnen iført afslappet tøj og solbriller. Alligevel blev de hurtigt spottet af pressen, da de var på vej ud til deres bil.

Til trods for at paparazzierne snart sværmede om dem, lod det ikke til at spolere Charlotte Casiraghis gode humør. Billederne fra lufthavnen viser hende smilende, imens hun holder sin lille søn, Raphaël tæt ind til sig.

Parret så fantastiske ud til trods for, at de var iklædt afslappet tøj og netop havde overstået en lang rejse. Charlotte Casiraghi var iført en sort læderjakke, samt en sort T-shirt og grønne bukser.

Familien havde tilsyneladende købt en masse ting, bl.a. et kæledyr, så lufthavnspersonalet var heldigvis meget behjælpelige overfor deres VIP-gæster, da de forlod den travle lufthavn.

Klik her for at se flere billeder af den celebre ankomst hos Royalista!

Læs mere om: