13. aug. 2014
Af af Sarah Haagerup (dansk version af Birgitte Engen)

BILLEDER: Flyvende Monaco-prins imponerer vennerne

Pierre Casiraghi
Pierre Casiraghi
Foto: AOP
Pierre Casiraghi var centrum for alles opmærksomhed, da han demonstrerede sine evner på et flyboard ud for Saint-Tropez.

Prinsesse Caroline af Monacos yngste søn, Pierre Casiraghi, har tilsyneladende lært kunsten at mestre et flyboard – og han er ikke bange for at vise sine venner, hvordan man håndterer den nye cool vandsports-gadget.

I lørdags kunne man se den 26-årige Monacofyrste i vandet ud for Saint-Tropez i Frankrig, hvor han udførte nogle vilde, akrobatiske tricks på sit flyboard til stor fornøjelse for hans venner. De stod og kiggede på fra en stor hvid yacht med et fransk flag vajende i bagstævnen.

Klik her for at se flere billeder fra Pierre Casiraghis halsbrækkende opvisning hos Royalista.

Pierre Casiraghi så cool ud i sort våddragt og letvægts Jetpilot-vest, mens han hoppede op og ned og lavede flips, loops og svævede over vandet, som om han havde fløjet på et flyboard hundrede gange før.

Hans kæreste gennem længere tid, Beatrice Borromeo, var ikke sammen med ham i det azurblå vand, men parret blev set på en afslappet slentretur, da de kom i land igen. De var begge klædt i afslappet ferietøj, Beatrice Borromeo var i jeans-shorts, en kort blomstret skjorte og et par hotte pink solbriller.

For en lille måneds tid siden blev Pierre Casiraghi spottet på et flyboard ud for stranden i Monaco. Se den unge kongelige dykke så ubesværet som en delfin her.

Læs mere om: