4. sep. 2022
Af Laura Dalgård Hansen

Charlene deler nye private billeder: Monacos syvårige tvillinger har klippet sig selv

Fyrstinde Charlene af Monaco
Fyrstinde Charlene af Monaco
Foto: MEGA
Gabriella er gået ganske kreativt til værks, da hun for nylig satte sig for at klippe både sig selv og sin tvillingebror, Jacques. Deres mor, fyrstinde Charlene af Monaco, har delt søde billeder af tvillingerne.

Den seneste tid har været svær for fyrst Albert og fyrstinde Charlene af Monaco. Hun har kæmpet med sygdom gennem længere tid og har som følge deraf måttet lide afsavn til familien.

Efter flere måneder i udlandet nyder fyrstinde Charlene nu igen at være hjemme i Monaco og ikke mindst at være sammen med sine børn.

Nye billeder af børnene

I weekenden har hun delt et par søde billeder af sine og fyrst Alberts tvillingebørn på syv år, Gabriella og Jacques, som uden tvivl har et ganske nært forhold til hinanden.

- Gabriella har klippet sig selv og sin bror!!! Det bliver spændende at komme i skole på mandag… skriver fyrstinde humoristisk i et opslag på sin officielle Instagram.

Som man måske kan regne ud, er frisørsaksen nemlig ikke blevet ført med en særlig sikker hånd af syv-årige Gabriella.

På de nye, søde billeder af børnene, som man kan se herunder, er det da også ganske tydeligt, at Gabriella er gået efter en noget utraditionel frisure ved at klippe nogle totter hist og her på både sig selv og sin bror.

Læs mere om: