Mandag, 17. april 2017 — af Ulrik Ulriksen

Charlene på mærkerne i Monaco

Fyrstinde Charlene
Fyrstinde Charlene
Foto: All Over
Monacos fyrstinde Charlene pryder helt nye frimærker, der er kommet på markedet i en speciel anledning.

Det er smukke fyrstinde Charlene, som er på frimærkerne, hvis man sender gammeldags brev og pakkepost i Monaco. For nylig sendte man i det lille fyrstendømme to nye frimærker på markedet i anledning af fyrstinde Charlenes særlige organisations fem års jubilæum.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Charlene i vandet

Organisationen har fokus har på sikkerhed i og omkring vand, og på frimærkerne ser man da også fyrstinden i swimmingpoolen sammen med børn, som hun lærer om at passe på i det våde element. På det ene mærke hjælper hun en ung svømmer, og på det andet holder hun om to unge svømmetalenter.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Fyrstinden svømmede til OL

Charlene har selv enorm stor erfaring med svømning og har været aktiv på det allerhøjeste internationale plan. Hun har blandt andet repræsenteret sit fødeland Sydafrika ved både verdensmesterskabet og ved De Olympiske Lege. I 2007 stoppede hun dog sin karriere som topsvømmer, og i 2012 var Charlene med til at starte organisationen til fordel for svømmesikkerhed.

Ligheder mellem Charlene og kronprinsesse Marys arbejde

Den såkaldte Charlene of Monaco Foundation har også fokus på anti-mobning, god holdånd og generel sund adfærd. På den måde er der visse ligheder mellem fyrstinde Charlenes arbejde og Danmarks kronprinsesse Marys indsats med Mary Fonden, der har fokus på at forbedre den sociale adfærd mellem børn og unge.

LÆS MERE: Fyrstinde Charlene og fyrst Albert tager til USA

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden