Charlotte Casiraghi hjemme med sønnen

Tidligere på ugen kom en ny kongelige til verden i det lille Fyrstendømme Monaco – Charlotte Casiraghi er nu hjemme med sin søn.

Som tidligere skrevet her på hjemmesiden, fødte Charlotte Casiraghi 17. december sin førstefødte – en dreng der allerede har fået navnet Raphael.

Mor og barn har det godt og nu meldes parret hjemme fra hospitalet. Endnu er der ikke sluppet billeder ud af Charlotte og hendes lille guldklump. Charlotte har været indlagt på prinsesse Grace Hospitalet og med den monegaskiske kongefamilies tætte relationer til netop dette hospital, har det lykkedes familien at holde tæt omkring de nybagte forældre og deres søn.

Charlotte Casiraghi er nu mor sammen med sin franske kæreste Gad Elmaleh. Parret har modtaget mange besøg på hospitalet i dagene efter fødslen.

Fyst Albert og fyrstinde Charlene besøgte den nyfødte, samt Charlottes nærmeste familie, hendes mor prinsesse Caroline, søster Alexandra, brødrene Pierre og Andrea Casiraghi og deres respektive partnere Beatrice Borromeo og Tatiana Santo Domingo.

Den nybagte far Gad, der har en 12 -årig søn ved navn Noé fra et tidligere forhold med skuespillerinden Anne Brochet, udsendte en erklæring på sin Twitter.

Tak til alle for jeres søde beskeder, skrev han på fransk, meget berørt.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden