24. apr. 2017
Af Niels Burgos

Clooney får råd fra en kongelig om at være far til tvillinger. Se hvem

George Clooney, Amal Clooney
George Clooney, Amal Clooney
Foto: All Over
At få tvillinger stiller helt særlige krav til forældrene - nu er det snart George Clooney og fru Amals tur.

Tag en kop sort kaffe om morgenen og sørg for at have noget let læsestof. Sådan lyder et par af de råd, fyrst Albert af Monaco giver til hollywoodstjernen George Clooney i magasinet People. Anledningen er naturligvis, at Clooney og hans hustru Amal om kort tid bliver forældre til tvillinger - en situation, fyrst Albert kender så glimrende med sine og fyrstine Charlenes to-årige tvillinger, prins Jacques og prinsesse Gabriella.

"Jeg ved, det lyder ret banalt, dét med kaffen. Men det er faktisk ret vigtigt", siger fyrst Albert. Han råder desuden Clooney til at lægge rigeligt i "søvn-banken", inden tvillingerne ankommer. Selvfølgelig kan man håbe på at få sin nattesøvn med nyfødte tvillinger i familien, men det er langtfra nogen garanti.

Kan man kende forskel?

"jacques og Gabriella var - heldigvis for Charlene og mig - gode til at sove fra starten", fortæller fyrst Albert og fortsætter: "Men der vil selvfølgelig være nætter, hvor børnene skal være hos deres forældre. Måske lyder det indlysende, men det er en god idé at have et separat værelse eller et særligt område indrettet til tvillingerne, så i hvert fald en af forældrene kan få lidt søvn".

Og så er der hele spørgsmålet om at kunne kende forskel på de to vidundere. "Ikke så stort et problem, som man skulle tro", siger fyrsten. "De bevæger sig forskelligt - og i vores tilfælde var Jacqes meget mindre end sin søster, så vi kunne sagtens kende forskel".

https://imgix.billedbladet.dk/21.30481063.jpg
Foto: All Over

Læs mere om: