27. jan. 2022
Af Christinna Braun

Endnu en vigtig begivenhed uden fyrstinde Charlene: Se hvem fyrst Albert fulgtes med

Fyrst Albert og børnene var til en vigtig begivenhed i Monaco uden fyrstinde Charlene.

2021 var et turbulent år for den fyrstelige familie i Monaco.

I foråret tog fyrstinde Charlene til sit hjemland Sydafrika som et led i en kampagne mod krybskytteri på næsehorn.

Desværre pådrog den 44-årige fyrstinde sig en slem øre-, næse-, halsinfektion, og det krævede hele fire operationer og et ophold på et halvt års tid i Sydafrika, før hun igen kunne vende hjem mod Monaco, ægtemanden fyrst Albert og børnene Jacques og Gabriella på syv år.

Men lykken var kort.

Kort til efter hjemkomsten til Monaco i november blev det meldt ud, at fyrstinden igen havde forladt det lille fyrstedømme i Sydeuropa. Denne gang til et hemmeligt sted udenfor Monaco, hvor fyrstinde Charlene ville modtage behandling for fysisk og psykisk udmattelse.

Albert havde selskab af familien

Den 26. og 27. januar er særlige dag i Monaco. På disse dage, kaldet Saint Devote, æres skytshelgenen for fyrstedømmet.

Den 26. januar blev der, traditionen tro, brændt en båd af som en del af ceremonien, og fyrstinde Charlene er normalt med sammen med familien på denne store dag.

Men fyrstinden deltog ikke i arrangementet sammen med familien den 26. januar. Om det er fordi, fyrstinde Charlene stadig er for svag, melder historien ikke noget om.

Fyrst Albert deltog i ceremonien med tvillingerne Jacques og Gabriella, og derudover havde den 63-årige fyrste også selskab af flere familiemedlemmer.

Blandt andre deltog søsteren prinsesse Caroline af Hanover og nevøen Louis Ducruet også i den højtidelige og rituelle ceremoni.

Se billederne af familien til den rituelle ceremoni uden fyrstinde Charlene i galleiet over artiklen.

Læs mere om: