25. jun. 2022
Af

Følelserne fik frit løb i Norge: Charlene og Albert kysser kærligt

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene lod følelserne løbe af med sig under parrets visit i Norge.

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene er på visit i Norge sammen med deres to børn, prinsesse Gabriella og kronprins Jacques.

Fyrsteparret og børnene besøgte onsdag Oslo, hvor der både blev tid til en frokost med kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Märtha Louise, inden firkløveret sammen med kronprins Haakon deltog i åbningen af udstillingen "Sailing the Sea of Science" på Fram Museet.

Og netop ved Fram Museet, der ligger på halvøen Bygdø, lod fyrsten og fyrstinden følelserne få frit løb og lænede sig ind til hinanden i et kærligt kys.

Kysset kommer efter en svær tid for parret, hvor fyrstinde Charlene har været syg, er blevet opereret og været adskilt fra sin mand og børnene i månedsvis.

Situationen med fyrstindens helbred og den lange adskillelse har desuden kastet flere ondsindede rygter om parrets ægteskab, der ifølge flere medier skulle være ødelagt og på vej mod opløsning, af sig.

I Norge gjorde parret dog deres til at mane rygterne i jorden med familietid og et kærligt kys, som du kan se fanget på et foto i galleriet øverst.

Læs mere om: