Første gang: Prinsesse Carolines datter tager modigt skridt

Charlotte Casiraghi med sin mor, prinsesse Caroline. 

Charlotte Casiraghi med sin mor, prinsesse Caroline. 

Foto: Ritzau Scanpix
Charlotte Casiraghi folder sig ud i en helt ny rolle for det franske modehus Chanel.

Prinsesse Carolines billedskønne datter, Charlotte Casiraghi, 34, overrasker i en ny video fra Chanel med sin smukke sangstemme.

Sammen med en række kunstnere optrådte hun i en lille by i det idylliske Provence i Frankrig i forbindelse med modehusets lancering af Chanel cruise 2021/22 modeshowet.

Charlotte Casiraghi er Chanels ambassadør og talskvinde.

Synger to sange

Det er den kendte franske sanger Sébastien Tellier, som man kan se synge sammen med Charlotte Casiraghi, den belgiske sanger Angèle, den franske sanger Vanessa Paradis og den franske sanger Juliette Armanet i den cool video, som Chanel har delt på deres Instagram-profil.

Charlotte Casiraghi kan ses synge omkring otte minutter henne i videoen og igen sidst i videoen:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

"Musikalsk optræden af Sébastien Tellier. Cruise 2021/22 Show

I forbindelse med CHANEL Cruise 2021/22 show af Virginie Viard, en musikalsk optræden af musikeren og CHANEL ambassadøren Sébastien Tellier sammen med særlige gæsteoptrædener af Vanessa Paradis, Charlotte Casiraghi, Juliette Armanet og Angèle.

CHANEL ambassadører og venner af Huset gjorde ham selskab i et intimt øjeblik i den afslappede landsbystemning i Les Baux-de-Provence og med fuld respekt for de gældende restriktioner. 

See more at chanel.com

#CHANELCruise #CHANEL #CHANELShow @SebastienTellier #SebastienTellier #VanessaParadis #CharlotteCasiraghi @JulietteArmanet #JulietteArmanet @Angele_vl #Angele @adrien.soleiman @nitnitnitnitnitnit @ojardmusic", skriver Chanel til opslaget. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden