Fyrst Albert afslører helt nye detaljer om tvillingerne

Fyrsteparret sammen med deres tvillinger. 

Fyrsteparret sammen med deres tvillinger. 

Foto: Ritzau Scanpix
I et nyt interview afslører fyrst Albert for første gang, hvor forskellige hans og fyrstinde Charlenes 6-årige tvillinger er.

I et nyt interview med amerikanske People åbner fyrst Albert for første gang op omkring, hvilke personligheder hans og fyrstinde Charlenes 6-årige tvillinger, prins Jacques og prinsesse Gabriella, har.

- I meget brede vendinger, så er Jacques lidt mere sky og lidt mere stille, men han kan også komme med sjove ting. Han er rigtig god til at observere og elsker at analysere en situation. Og så går han efter det, lyder det fra fyrst Albert i interviewet.

Datter mere udadvendt

Prinsesse Gabriella beskriver han til gengæld som "lidt mere udadvendt og uden tvivl veltalende".

Endvidere fortæller han, at prinsesse Gabriella er vild med at danse og synge og ikke er bange for at stille sig frem foran folk.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hjemmeundervisning

I interviewet forklarer fyrst Albert også, at de ligesom mange andre forældre har skullet forholde sig til, at børnene under pandemien er blevet undervist derhjemme. 

Og her har fyrst Albert kunnet hjælpe dem med matematikken, mens han også kan fortælle, at tvillingerne er interesserede i geografi og videnskab for tiden.

 

Vænnes til deres roller

Under interviewet kommer fyrst Albert også ind på, hvordan fyrsteparret lærer deres børn om deres særlige roller.

De giver dem så vidt muligt en almindelig barndom, samtidig med, at de på en enkel måde fortæller tvillingerne om, hvad fyrstelige pligter er, uden at det skal ske efter et bestemt skema. 

- Vi vil ikke have dem for meget i rampelyset. Det er noget vi beslutter fra gang til gang, så det forbliver noget særligt for dem, siger fyrst Albert i interviewet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden