Fyrst Albert i hopla joker og laver selfie

Desmond Tutu og fyrst Albert i strålende humør sammen.

Desmond Tutu og fyrst Albert i strålende humør sammen.

Foto: AOP
Fyrst Albert viser tydeligt, at Charlenes graviditet gør ham i jublende humør.

Mens gravide Charlene – det er endnu usikkert om prinsessen venter tvillinger – tog sig en fridag, lod den kommende far håret sidde løst under den 54. Monte-Carlo Television Festival.

Den 56-årige fyrste, der er ærespræsident for festivalen, lignede en der havde sit livs bedste dag, mens han hyggesnakkede med berømtheder som Jennifer Morrison (House M.D.), Jeff Perry (Grey’s Anatomy) og Julie Benz (Dexter), og jokede med den berømte, sydafrikanske biskop og menneskerettighedsaktivist, Desmond Tutu.

Måske er det lettelsen over endelig at kunne dele nyheden om sin kones graviditet med resten af verden, der har gjort fyrsten ekstra glad – fyrst Albert skrev autografer til højre og venstre og stillede gladelig op til en selfie med en af sine fans, da han gik op ad den røde løber.

Monte-Carlo Television Festival, der er en årligt tilbagevendende begivenhed – i år varer den i fire dage fra 7. – 11. juni – sætter TV-programmer op mod hinanden i kampen om et ”Golden Nymph-trofæ”.

Den prestigefyldte festival sluttede i onsdags med et brag af en gallamiddag på Salle des Etoiles i Monte-Carlo Sporting Club, selvfølgelig med deltagelse af fyrst Albert.

Denne artikel er lavet i samarbjede med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden