Fyrst Albert om brylluppet: Det var kompliceret

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene

Foto: Lars H. Laursen

Fyrst Albert erkender nu, at det var en enorm opgave at få brylluppet op at stå.

Fredag, 30. december 2011 - af Jan Bergman

Da fyrst Albert tidligere på året lod sig gifte med sit livs udkårne Charlene Wittstock, dannede hele det lille fyrstendømme rammen om det enorme bryllup der varede flere dage. En opgave, der ifølge fyrsten næsten var sammenlignelig med et mareridt.

Det fortæller fyrst Albert om i et radiointerview kort før jul med radiostationen Riviera Radio.

Brylluppet mellem Albert og Charlene blev et tilløbstykke af den helt store slags, med kendte og kongelige fra hele verden. Brudeparret havde inviteret 3.500 gæster til at deltage i det højtprofilerede bryllup.

Fyrst Albert og Charlene havde naturligvis mange hjælpende hænder til at få det hele til at klappe, men alligevel erkender Albert i radiointerviewet, at brylluppet var en kompliceret opgave.

- Det var - jeg må nok ikke sige et mareridt, men det var temmelig kompliceret, og når man vil samle så mange mennesker som muligt og samtidigt få folket i Monaco til at blive en del af festlighederne, blev det en udfordring at få alle enderne til at hænge sammen.

Fyrsten er dog stolt over at festlighederne lykkeledes som de gjorde og lægger ikke skjul på, at han elsker at være gift med Charlene.