Lørdag, 11. juli 2020 — af Marianne Singer

Fyrst Alberts ukendte datter: Det laver hun nu

Fyrst Albert med fyrstinde Charlene og parrets tvillinger. 
Fyrst Albert med fyrstinde Charlene og parrets tvillinger.
Foto: Mega
Fra et tidligere forhold har fyrst Albert en voksen datter, Jazmin Grace Grimaldi, 28, der går i sin farmor, fyrstinde Graces fodspor.

Ved officielle fejringer og arrangementer ser man altid fyrst Albert, 62, sammen med hustruen, fyrstinde Charlene, 42, og parrets tvillinger, prins Jacques og prinsesse Gabriella på fem år.

Men fyrst Albert har også to børn uden for ægteskab, der er mere ukendte, amerikanske Jazmin Grace Grimaldi, 28, og franske Alexandre Coste, 16, som er frugterne af to kærlighedsaffærer med henholdsvis den tidligere tjener Tamara Rotolo og Air France eks-stewardessen Nicole Coste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Arvet farmors talent

Jazmin har ikke bare arvet sin farmor, fyrstinde Graces navn, men også hendes kunstneriske talent.

Jazmin Grimaldi.
Foto: Mega

Således har hun i de senere år kastet sig over både skuespil og sang med stor entusiasme.

Synger med kæresten

På sin Instagram-profil @jazmingrimaldi deler hun jævnligt vidoer, hvor man kan se hende synge sammen med sin kæreste, sanger og model Ian Mellencamp.

Senest har musikerparret lagt en video ud, hvor de mindes skuespilleren Nick Cordero, der netop er død efter at have været ramt af coronavirus, med sang og musik.

Se videoen her

Sammen har Jazmin og Ian også udgivet musik.

Inspireret af Grace

Jazmin Grimaldi har i et stort interview med Harper's Bazaar tidligere fortalt, at hun er inspireret af sin afdøde farmor, fyrstinde Grace, der var en kendt Hollywood-skuespiller.

- Et af mine første og kæreste minder om min bedstemor var at se High Society (en musical fra 1956 med Grace Kelly, Bing Crosby og Frank Sinatra, red). Det var første gang, at jeg opfattede, at vi havde noget tilfælles. Jeg er passioneret omkring skuespil, sang og dans, fortalte Jazmin til Haper's Bazaar. - Jeg så det i hende i den film. Det gav mig kuldegysninger.

Jazmin Grimaldi har gennem årene både medvirket i tv- og filmproduktioner.

Kan ikke arve tronen

Hverken Alberts datter eller søn har plads i arvefølgen i det lille fyrstedømme.

Albert har især i de senere år taget sig godt af sine eks-kærester og de to børn, som han har støttet betragteligt økonomisk.

Støtter økonomisk

I 2006 sagde han i et interview med den amerikanske talkshowstjerne Larry King, at han ville tage sig af Jazmin og Alexandre økonomisk resten af deres liv.

Ligesom de var velkomne til at komme til Monaco for at studere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden