Tirsdag, 22. januar 2013 — af af Casper Nielsen

Fyrstefamilien i Monaco raser mod ny Grace Kelly film

Flere medlemmer af fyrstefamilien i Monaco er utilfredse med den nye amerikanske film om Grace Kellys liv.
Flere medlemmer af fyrstefamilien i Monaco er utilfredse med den nye amerikanske film om Grace Kellys liv.
Foto: AOP
Det er ikke pæne ord fyrstefamilien i Monaco har til overs for den ny film om Grace Kellys liv med Kidman i hovedrollen.

"Den er ukorrekt og ren fiktion", siger prinsesse Caroline om filmen om fyrstinde Grace Kelly, spillet af Nicole Kidman.

Nicole Kidman portrætterer den tidligere Hollywood-stjerne, men altså ikke på en måde, så prinsesse Caroline - eller nogen af hendes søskende - kan genkende deres mor på lærredet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicole Kidmans Grace Kelly, der forlader sin forrygende Hollywood-karriere for at blive royal hustru i det lille luksuriøse fyrstedømme, tegner et helt forkert billede, siger både prinsesse Caroline, prinsesse Stéphanie og prins Albert i en fælles erklæring:

"Vi har absolut ingen tilknytning til dette projekt, som hævder at skildre vores forældres liv. Denne film bidrager ikke til et biografisk værk, men portrætterer kun en lille del af vores mors liv og gør det på en overdreven glamourøs måde. Filmen indeholder historiske ukorrektheder samt scener, der er pure fiktion".

Familien fik tilsendt en kopi af manuskriptet, men nægtede at støtte filmen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Ifølge The Independent ignorerede produktionen familiens utallige ønsker om ændringer.

Da det ikke blev respekteret, understregede Monacos fyrstefamilie, at de ikke ville have noget som helst med filmen at gøre.

Nicole Kidman har tidligere forsvaret den kontroversielle film og sagt, at hun blev draget til rollen som prinsesse Grace, fordi filmen "viser hendes store menneskelighed, men også hendes frygt og svagheder, da hun lægger sin karriere bag sig".

"Grace of Monaco" forventes at få dansk premiere i 2014.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden