Tirsdag, 27. august 2013 — af Lisbeth Grube

Fyrstefamilien i Monaco værner om graviditet og bryllup

Charlotte Casiraghi gravid mave
Charlotte Casiraghi strutter efterhånden flot med maven.
Foto: AOP
Charlotte Casiraghi er langt henne i sin graviditet - men endnu er det ikke bekræftet, at hun overhovedet venter sig.

På trods af at der er flere glædelige begivenheder i vente i Grimaldi-familien i Monaco, bliver kortene holdt tæt ind til kroppen i det lille fyrstendømme. Med et enkelt blik på prinsesse Carolines datter, 27-årige Charlotte Casiraghi, kan ingen være i tvivl om, at hun er i særdeles lykkelige omstændigheder – men fyrstefamilien har end ikke bekræftet graviditeten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sin nylige ferie med kæresten, Gad Elmaleh, blev Charlotte spottet, mens hun købte babytøj, men hun og den øvrige familie er tavse om den kommende familieforøgelse.

Samtidig er der ikke sluppet mange detaljer ud om det bryllup, der ventes at finde sted mellem Andrea Casiraghi og hans forlovede, Tatiana Santa Domingo, på det fyrstelige palads i Monaco på lørdag den 31. august. Ifølge Hello Magazine har en talsmand for familien annonceret, at ”det vil blive en privat ceremoni”.

Dermed er der ikke lagt op til storslået bryllupsfest i Monte Carlo. Sidst befolkningen i Monaco blev inviteret med til folkefest, var da fyrst Albert giftede sig med fyrstinde Charlene for to år siden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden