Fyrstinde Charlene får italiensk orden

Fyrstinde Charlene i et par ukendte solbriller under dette års Monte Carlo Rolex Masters i april

Fyrstinde Charlene i et par ukendte solbriller under dette års Monte Carlo Rolex Masters i april

Foto: AOP
Fyrstinde Charlene strålede i blå og hvid kjole.

Siden den 20. juni er det ikke meget, offentligheden har set til fyrstinde Charlene – hendes ægtemand har været alene på alle opgaver. Men tidligere i dag offentliggjorde det monegaskiske fyrstehus’ officielle Facebookside to nye billeder af den reserverede, og selvfølgeligt, gravide fyrstinde.

Dagens billeder viser Charlene modtage italiensk hæder for sin indsats for velgørenhed. Hun er blevet dekoreret med “Cavaliere di Gran Croce dell’ Ordine dell Stella d’Italia”, en æresmedalje, som er den næsthøjeste civile dekoration i Italien, og som gives til personer, der har lagt meget arbejde i velgørende projekter i Italien.

Fyrstinde Charlenes velgørende organisation, ”Princess Charlene of Monaco Foundation”, arbejder internationalt for at sætte fokus på sport og sportslige værdier, hvilket også indebærer at hjælpe unge mennesker med at lære at svømme, og det er især arbejdet med denne organisation, hun er blevet hædret for.

Fyrstinden havde iført sig en kjole i blå og hvide toner, der ikke afslørede, hvor stor den voksende mave er blevet, men idet fyrstinden er tidligere top-atlet, kan det også tænkes, at hendes mere muskuløse og atletiske kropsbygning medfører, at maven synes mindre end forventet. Ifølge fyrst Albert er fyrstinde Charlene sat til at føde til december.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden