11. okt. 2021
Af Lene Skriver Bak

Fyrstinde Charlene opereret for fjerde gang: Sådan gik det

Fyrstinde Charlene.
Fyrstinde Charlene.
Arkivfoto: Mega
Fyrstinde Charlene har gennemgået en fjerde og forhåbentlig sidste operation for den øre-, næse-, halsinfektion, hun har kæmpet med siden maj.

Fyrstinde Charlene har fredag gennemgået endnu en operation.

Den 43-årige fyrstinde rejste i maj til sit hjemland Sydafrika, hvor hun efter planen skulle opholde sig i 10 dage.

Nu, knap fem måneder senere, er fyrstinden stadig ikke vendt tilbage til Monaco på grund af en alvorlig øre-, næse-, og halsinfektion, som har kostet hele fire operationer.

Den fjerde har fyrstine Charlene netop gennemgået og hoffet i Monaco melder, at operationen gik godt og at fyrstinden har det godt.

"Fyrstinden blev opereret i fredags, hvilket gik meget godt. Denne operation, der foregik under fuld bedøvelse, er den sidste operation, hun skal gennemgå efter den ENT-infektion, hun tidligere havde. Hun har nu været under observation i 48 timer," oplyste hoffet til det franske nyhedsbureau AFP.

Selv om hoffet meddeler, at operationen er den sidste, fyrstinde Charlene skal gennemgå, er der endnu ikke nogen officiel melding om, hvornår fyrstinden kan vende tilbage til Monaco, hvor hun bor med sin mand, fyst Albert, og parrets tvillinger, kronprins Jacques og prinsesse Gabriella, på seks år.

Læs mere om: