Tirsdag, 23. juni 2020 - af Niels Burgos

Fyrstinde Charlenes vildt søde kærlighedserklæring til Albert

Fyrstinde Charlene og fyrst Albert
Fyrstinde Charlene og fyrst Albert
Foto: Jesper Sunesen
Coronakrisen har bragt fyrstinde Charlene og fyrst Abert tættere sammen end nogensinde

De seneste måneder har ikke været lutter lykke for fyrsteparret Albert og Charlene i Monaco. I starten af april måtte den 62-årige Albert gå 14 dage i isolation efter at være blevet smittet med corona - mens Charlene og tvillingerne, prinsesse Gabriella og prins Jacques, tog ophold på familiens sommerresidens Roc Agel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Heldigvis klarede Grace Kellys ældste søn sig igennem diagnosen uden de store symptomer - og til den italienske avis Corriere dela Sela, fortalte Albert dengang, hvor meget han savnede Charlene og sine femårige tvillinger:

- Jeg drømmer om at være sammen med dem igen, sagde fyrsten.

Sammen er vi stærkere

Familien blev genforenet - og ved deres første fælles optræden ved åbningen af et nyt casino i Monte Carlo, skrev de på instagram: "Spændte på i dag og på begyndelsen af sommeren. Sammen er vi stærkere".

Kærligheden mellem fyrsteparret er bestemt ikke blevet mindre under adskillelsen. Det kom til udtryk, da Charlene på fars dag - der i fyrstedømmet og mange andre lande fejres den tredje søndag i juni - gennem sin Fyrstinde Charlenes Fond udsendte denne skønne kærlighedserklæring til sin mand - med henvisning til sin mands far og farfar: "Hvis Albert I var den opdagelsesrejsende - og fyrst Rainier var bygherren - så er min Albert hjerternes fyrste. Mit hjertes fyrste".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden